Смертельна ДТП у Харкові: винуватцем жахливої аварії став підліток – ЗМІ

Читать на русском
На даний момент відомо, що загиблих в ДТП вже двоє - пасажирка Infiniti і одна людина в другому автомобілі
Фото з місця подійTelegram

Автомобілем марки Infiniti, який спровокував жахливу дорожньо-транспортну пригоду в Харкові, коли обидві машини рознесло на шматки, керував 16-річний підліток. Він вже потрапляв у поле зору поліції у 2019 році.

Про це повідомив Харківський Telegram-канал ТРУХА.

Канал з посиланням на власні джерела повідомляє, що зараз водій Infiniti нібито знаходиться в реанімації. Відомо, що автомобіль йому днями подарували батьки. Також канал наводить дані підлітка - він 2005 року народження.

За даними каналу, хлопець вже потрапляв у поле зору правоохоронців - у 2019 році він нібито розстріляв двох людей з пневматичного пістолета.

«З поліцейського протоколу: винуватець у віці 14 років у 2019 році в Таврії на Гагаріна конфліктував з жінкою. В ході конфлікту він дістав пневматик і вистрілив в жінку, після чого направив ствол у бік її дитини» - сказано в повідомленні.

Telegram-канал «Политика Страны» опублікував Відео 2019 року, на якому показаний процес допиту молодої людини, зовні дуже схожого на зазначеного підлітка.

На цю мить відомо, що загиблих в ДТП вже двоє - пасажирка Infiniti та одна людина в другому автомобілі.

А ось Telegram-канал Вести опублікував фото водія Infiniti з лікарні та повідомив, що інформація про його перебування в реанімації виявилася дуже перебільшеною. Також канал повідомив, що батьки підлітка нібито вже подали заяву про викрадення автомобіля.

Нагадаємо, у Харкові в районі перехрестя вулиці Одеської та проспекту Гагаріна у вівторок, 26 жовтня, сталася масштабна ДТП. В результаті повідомлялося про загибель однієї людини та поранення чотирьох. Автомобілі повністю зруйновані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: