ДТП у Харкові: суд залишив чинним вирок Зайцевій та Дронову

Читать на русском
Суд залишив чинним вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, винним у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Сумській в Харкові.

Суд залишив чиннним вирок Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, винним у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Сумській в Харкові.

Про це йдеться в заяві Верховного суду в Facebook в п'ятницю, 3 квітня.

Скільки ДТП сталося з вини пішоходів та як вони за це відповідаютьШтрафи для нетверезих пішоходів-порушників правил дорожнього руху становлять 136 гривень. Нардепи пропонують підвищити суму санкції до 510 гривень.

Зокрема, колегія Касаційного суду схвалила рішення про збереження вироку Зайцевій і Дронову у вигляді 10 років позбавлення волі. Рішення суду є остаточним і не підлягає оскарженню.

За даними місцевих ЗМІ, засідання тривало понад дві години. Зайцева від участі в судовому засіданні відмовилася, а Дронов спостерігав за допомогою відеозв'язку.

Нагадаємо, смертельна ДТП за участю Дронова та Зайцевої відбулася в жовтні 2017 року Харкові. На перехресті Сумської та Мечникова зіткнулися Volkswagen Touareg і Lexus, останній викинуло на тротуар, унаслідок чого загинули 6 пішоходів. Ще 5 осіб унаслідок аварії постраждали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: