Шмигаль пояснив, чому Кабмін не хоче запроваджувати локдаун

Читать на русском
Кабмін не планує вводити в Україні локдаун через те, що економіка країни тільки-но почала відновлюватися - жорсткі обмеження стримуватимуть зростання ВВП.

Кабмін не планує вводити в Україні локдаун через те, що економіка країни тільки-но почала відновлюватися - жорсткі обмеження стримуватимуть зростання ВВП.

Про це заявив сьогодні під час брифінгу за підсумками поїздки до Донецької області прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Київ на порозі «червоної» зони карантину: якими можуть бути обмеженняКиїв може перейти до червоної зони карантину. Які обмеження діятимуть у такому разі, як працюватимуть транспорт та школи.

«Ми не плануємо вводити локдаун або, інакше ще сформулюю, ми не хочемо вводити локадун, бо наша економіка набирає обертів. І локдаун, звісно, ​​дуже негативно впливає на економічний розвиток та зростання ВВП», - зазначив він.

Нагадаємо, у четвер, 21 жовтня, в Україні запровадили нові правила для проїзду у міжобласному транспорті. Йдеться про поїзди, автобуси та літаки.

Також зазначимо, що в Україні за добу виявили майже 23 тисячі випадків COVID. Найбільше хворих - у Дніпропетровській, Харківській та Одеській областях.

Сьогодні стало відомо, що ще 7 областей переходять до «червоної» зони карантину з 30 жовтня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: