Стало відомо, чи повернуть у Києві спецперепустки на транспорт

Читать на русском
Як буде працюватиме громадський транспорт у разі переходу Києва до червоної зони карантину. Чи потрібні спецпропуски.
фото РБК-Україна

У разі переходу Києва до «червоної» зони карантину громадський транспорт працюватиме у штатному режимі. Мова про впровадження спецперепусток поки не йде.

Про це на брифінгу заявив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба, передає Укрінформ.

Київ і «червона» зона: Кличко розповів, які будуть обмеженняУ разі переходу Києва до червоної зони карантину почнуть діяти нові обмеження. Як працюватимуть кафе, ресторани, школи, дитсадки та спортзали.

«Громадський транспорт буде продовжувати роботу у штатному режимі, за умови дотримання перевезення кількості пасажирів не більше ніж це передбачено в реєстраційних документах транспортного засобу. Мова не йде про введення спецперепусток», - підкреслив він.

Він нагадав, у Києві 22 жовтня відбулося засідання комісії з надзвичайних ситуацій, яка встановила додаткові обмеження, які діятимуть на території столиці після переходу до «червоної» зони.

Контролювати дотримання карантину будуть правоохоронці, робочі групи з представників Муніципальної варти і Держспоживслужби.

Нагадаємо, перехід Києва до «червоної» зони анонсував мер Віталій Кличко. У КМДА сьогодні повідомили, що з 23 жовтня всі школи Києва йдуть на канікули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: