Найближчими днями в червоній зоні карантину опиняться ще п'ять регіонів України – Ляшко

Читать на русском
П'ять регіонів країни перейшли у червону зону карантину за показниками ряду індикаторів, найближчим часом вони перейдуть до неї й офіційно
Віктор Ляшкоslovoidilo.ua

Найближчим часом червону зону адаптивного карантину в Україні поповнять відразу п'ять областей країни. МОЗ вже направив до Секретаріату Кабінету міністрів відповідне подання.

Про це заявив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в ефірі програми «Свобода слова».

За його словами, п'ять регіонів країни перейшли в червону зону карантину за показниками ряду індикаторів. Зокрема, йдеться про Львівську, Житомирську та Луганську області.

«Червона», «помаранчева», «жовта» та «зелена» зони карантину: де і які обмеженняКабмін оновив епідеміологічне зонування на 14 днів. Хто потрапив у червону зону та де які діють обмеження.

«Ми від МОЗ направили подання до Секретаріату Кабміну, буде засідання держкомісії ТЕБ і НС завтра або після завтра. І буде прийнято рішення, я впевнений на 100%, буде прийнято рішення про введення червоного рівня в декількох областях: Львівська, Житомирська, Луганська» - сказав міністр.

Ще про дві області Ляшко не згадав. Однак відомо, що Рівненська та Миколаївська області переходять в червону зону карантину з 26 жовтня. Рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що з 15 жовтня Херсонська область перейшла в червону зону карантину, з 18 жовтня почав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки в Запорізькій, Одеській, Донецькій і Дніпропетровській областях. З 23 жовтня - і в Сумській.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: