YouTube заблокував канал одного з президентів через фейки

Читать на русском
YouTube частково заблокував офіційний канал президента Бразилії Жаїра Болсонару, позбавивши його на тиждень можливості виступати з новими публікаціями.
Reuters

YouTube частково заблокував офіційний канал президента Бразилії Жаїра Болсонару, позбавивши його на тиждень можливості виступати з новими публікаціями.

Як пише CNN Brasil, причиною таких заходів є повторне порушення правил каналу. Політик під час свого щотижневого прямого ефіру в соцмережах процитував публікацію на одному із сайтів, у якій стверджувалося, що у щеплених від коронавірусу у Великій Британії нібито згодом виявляли СНІД, що вже було спростовано МОЗ Сполученого Королівства. Публікацію Болсонару також вже видалено з платформ, що належать Facebook.

Ще один місяць президентства Зеленського: 7 нових виконаних і 4 нових провалених обіцянкиПрезидент Володимир Зеленський за місяць виконав сім обіцянок, провалив – чотири і дав ще одинадцять нових.

Це вже друге з липня порушення президентом Бразилії правил YouTube. Перше попередження було винесено йому в липні за твердження про те, що носіння масок не допомагає захиститись від зараження коронавірусом.

Раніше у Бразилії відбулися протести за відставку президента Жаїра Болсонару через його економічну політику під час пандемії коронавірусу.

Згідно з даними соцопитувань, більшість громадян підтримують його імпічмент.

Нагадаємо, в Україні минуло 2 роки і 5 місяців з моменту, коли Володимир Зеленський склав президентську присягу. «Слово і діло» продовжує стежити за тим, як глава держави виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: