Правоохоронці викрили діяльність нарколабораторії

Читать на русском
Правоохоронці боротьби з наркозлочинністю в Одеській та Київській областях припинили діяльність групи наркоторговців та встановили місцезнаходження нарколабораторії.

Правоохоронці боротьби з наркозлочинністю в Одеській та Київській областях припинили діяльність групи наркоторговців та встановили місцезнаходження нарколабораторії.

Про це інформує Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції.

«Організувала наркобізнес 27-річна мешканка Одеси. Для цього вона створила чотири «нарколавки», через які реалізовували наркотики та психотропи. Крім того, вона адмініструвала ще три інтернет-магазини, які знаходилися на території Республіки Молдова», - йдеться у повідомленні.

Жінка до наркоторгівлі залучила ще трьох мешканців Київської, Запорізької та Кіровоградської областей. Група наркодилерів, до складу якої входило чотири особи, збували наркотики та психотропи через власні чотири віртуальні наркомагазини.

Торгівля і контрабанда наркотиків: скільки випадків виявили за п'ять роківНаціональна поліція в минулому році щодня розкривала 60 злочинів, пов'язаних з наркотиками.

Крім того, вони облаштували лабораторію з виготовлення амфетаміну Київської області. Надалі вони розповсюджували заборонені речовини по всіх регіонах країни оптовими та дрібними партіями через поштові відправлення.

«Спеціалізувалися» члени наркоугруповання на марках ЛСД, канабісі, мефедроні, амфетаміні, героїні, Альфа PVP, таблетках екстазі та МДМА. Амфетамін виготовляли власноруч у будинку на Київщині, обладнаному під лабораторію, де жив один із спільників. За попередніми даними, щомісяця зловмисники отримували до 1,5 мільйони гривень прибутку.

Поліцейські за силової підтримки спецназівців КОРД затримали організатора, учасників угруповання та припинили діяльність нарколабораторії.

Внаслідок проведення 5 одночасних обшуків на території двох областей правоохоронці вилучили найбільшу в країні одиничну партію марок ЛСД – 53 265 штук.

Крім того, вилучено близько 10 кг каннабісу, понад 100 таблеток екстазі, мефедрону, амфетаміну, героїну, МДМА, Альфа PVP, прекурсори, різне лабораторне обладнання, фасувальні матеріали та електронні ваги.

За вчинене зловмисникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Тривають заходи щодо викриття всіх спільників затриманих, а також встановлюється джерело та канал постачання наркозасобів.

Раніше у Закарпатській області виявили підземну нарколабораторію.

Також нагадаємо, у Києві затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: