У Києві затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку

Читать на русском

Під час обшуку орендованого будинку, в якому переховувався чоловік, поліцейські виявили нарколабораторію і посіви конопель.

У Києві сьогодні був затриманий 55-річний іноземець, який перебував у міжнародному розшуку за торгівлю наркотиками і відмивання коштів.

Про це інформує пресслужба Національної поліції.

Під час обшуку орендованого будинку, в якому переховувався чоловік, поліцейські виявили нарколабораторію і посіви конопель.

У Румунії чоловіка засудили до 10,5 років позбавлення волі за відмивання коштів та поширення наркотиків на території країн ЄС, а в Болгарії за аналогічний злочин він отримав 6 років ув'язнення.

Знаходився у міжнародному розшуку - у Києві затримали 55-річного іноземцяНаціональна поліція України

«Щоб уникнути покарання, зловмисник зник, тому його оголосили в міжнародний розшук», - йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції встановили, що 55-річний іноземець, використовуючи підроблені документи на ім'я іншої особи, оселився в орендованому будинок під Києвом, в якому його й затримали.

«Під час обшуку орендованого будинку поліцейські виявили нарколабораторію і посіви конопель. Вилучені кущі конопель, обладнання для їхнього вирощування, 39 пакетів із «товаром» і підроблені документи. Крім того, було викрито двох осіб із його оточення, це - громадяни Молдови і Румунії», - повідомили в поліції.

Вирішується питання про його тимчасовий арешт з наступною екстрадицією. Крім того, за фактом функціонування нарколабораторії відкрито кримінальне провадження.

Раніше повідомлялося про те, що в Києві затримали терористку ІДІЛ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: