У США влаштували стрілянину біля університетського кампусу: загинула людина

Читать на русском
Інцидент стався в суботу в районі поблизу комплексу, де проживають студенти державного університету Форт-Веллі.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

В американському штаті Джорджія біля студентського кампусу університету Форт-Веллі невідомі влаштували стрілянину. В результаті загинула одна особа і ще восьмеро отримали поранення.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Бюро розслідувань штату.

Зазначається, що стрілянина сталася на вечірці біля кампуса університету Форт-Веллі. В результаті загинула одна особа. Ще семеро людей отримали поранення, вони знаходяться в стабільному стані. Поліцейські звертаються до свідків за допомогою, щоб встановити тих, хто влаштував стрілянину.

«Бюро розслідувань Джорджії розслідує інцидент зі стріляниною, який стався на вечірці біля кампусу у місті Форт-Веллі. Поранення отримали восьмеро осіб. З них одна людина загинула», - йдеться у повідомленні.

Вибухи та захоплення заручників: якими були найгучніші теракти ХХІ століттяЯкі найгучніші теракти сталися у ХХІ столітті та до чого вони призвели, дивіться на інфографіці.

Інцидент стався в суботу в районі поблизу комплексу, де проживають студенти державного університету Форт-Веллі. У навчальному закладі підтвердили, що кілька студентів отримали поранення, які не загрожують життю. Зараз вони перебувають у «стабільному стані».

Пізніше з’ясувалося, що загибла особа не була студентом університету.

Нагадаємо, що 18 жовтня, у Росії учень влаштував стрілянину в школі.

Раніше ми повідомляли, що під Києвом невідомий влаштував стрілянину по автомобілю з родиною. Пізніше правоохоронці назвали основну версію стрілянини під Києвом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: