У Росії учень влаштував стрілянину в школі

Читать на русском
У Росії учень влаштував стрілянину в школі. Підліток проніс мисливський карабін, що імітує зовні автомат Калашникова.
Ілюстративне фото.Фото - duma.gov.ru

У Росії учень влаштував стрілянину в школі. Підліток проніс мисливський карабін, що імітує зовні автомат Калашникова.

Інцидент стався в селищі Сарс під Перм'ю. 12-річний учень Дмитро Губаєв приніс в школу зброю та встиг двічі вистрілити, пише «Інтерфакс».

Вибухи та захоплення заручників: якими були найгучніші теракти ХХІ століттяЯкі найгучніші теракти сталися у ХХІ столітті та до чого вони призвели, дивіться на інфографіці.

Відомо, що ніхто не постраждав. Підлітка затримали.

Поліцейським Губаєв розповів, що був злий на однокласників і вчителів і приніс карабін, щоб «вирішити питання з однокласницею».

Під час стрілянини в будівлі школи перебували понад 300 дітей і 30 педагогів. Всі самостійно покинули будівлю. У школі також перебувала сестра нападника. Він відмовився стріляти в неї, попросив покинути школу і піти додому.

Нагадаємо, раніше в Пермському державному університеті в Росії сталася стрілянина. Хлопець у чорній масці відкрив вогонь на території вишу. ЗМІ з'ясували ім'я ймовірного стрільця - 18-річний студент Тимур Бекмансуров. Його поранили під час затримання. Відомо про 8 жертв, 19 людей постраждали.

Також в РФ сталася стрілянина в школі в Казані. Тоді загинули дев'ять осіб - сім учнів і двоє вчителів. Постраждали 23 людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: