В Австрії можуть найближчим часом ввести локдаун для невакцинованих громадян

Читать на русском
Уряд Австрії не хоче вводити такі антикоронавірусні заходи та прагне до того, щоб уникнути їх, але без них не обійтися, якщо австрійці не будуть вакцинуватися
Ілюстративне фотоAP Photo

В Австрії можуть ввести обмеження для невакцинованих громадян в тому випадку, якщо рівень захворюваності коронавірусом в країні буде рости.

Про це заявив на пресконференції новий канцлер Австрії Олександр Шалленберг, повідомляє Укрінформ.

«Якщо система охорони здоров'я буде наближатися до своїх лімітів, то тоді нам не залишиться нічого іншого, як ввести подальші обмеження для людей, які не вакцинувалися або ще не перехворіли, і ці обмеження будуть стосуватися їх участі в суспільному житті країни» - сказав він.

Які правила пасажирських перевезень діятимуть під час карантинуКабмін встановив нові правила перевезення пасажирів між областями. Які обмеження діятимуть під час карантину, читайте у матеріалі Слово і діло.

Канцлер додав, що уряд не хоче вводити такі антикоронавірусні заходи та прагне до того, щоб уникнути їх. Однак це можливо тільки в разі вакцинації тих австрійців, хто ще не прищепився від коронавірусу.

Нагадаємо, в четвер, 21 жовтня, в Україні ввели нові правила для проїзду в міжобласному транспорті. Йдеться про потяги, автобуси та літаки. Фактично, це в якомусь сенсі локдаун для невакцинованих українців.

В Україні не вводитимуть загальний локдаун, попри зростання рівня захворюваності коронавірусом. Такий сценарій негативно позначиться на економіці країни. Однак влада закликає громадян зробити щеплення від коронавірусу.

У Європі з четверга, 20 жовтня, у Латвії вводять локдаун - в країні оголошено комендантську годину з 20:00 до 5:00 і ряд інших жорстких обмежень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: