Київ і ще сім областей можуть найближчим часом ввести локдаун – експерт

Читать на русском
Локдаун, якщо його все ж введуть, серйозно позначиться на українцях - як мінімум, їх чекає відсутність засобів до існування
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Незабаром мінімум третина українських областей можуть опинитися в стані локдауну. Так, Київ і ще сім регіонів вже балансують на межі локдауну, перевищивши всі допустимі показники.

Про це заявив глава Союзу споживачів комунальних послуг Олег Попенко в коментарі UBR.ua.

«На сьогодні в локдаун можуть піти п'ять-сім областей. Думаю, що Київ в найближчі два тижні теж буде в червоній зоні. Триватиме локдаун як мінімум до Нового року» - вважає він.

Попенко додав, що локдаун серйозно позначиться на українцях - як мінімум, їх чекає відсутність заробітної плати, відсутність грошей, а також падіння економіки в цілому.

Нагадаємо, 12 жовтня стало відомо, що перша область в Україні потрапила в червону зону карантину. Держкомісія ТЕБ і НС вирішила посилити карантин в Херсонській області. Режим червоної зони там вступить в дію з 15 Жовтня.

При цьому область скоро може обзавестися сусідами в червоній зоні карантину - як мінімум п'ять регіонів країни знаходяться на порозі входження в найвищий рівень небезпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: