Єрмак обговорив з Нуланд її візит до Росії

Читать на русском
Глава Офісу президента України Андрій Єрмак провів розмову з заступником держсекретаря США з політичних справ Вікторією Нуланд.
фото з відкритих джерел

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак провів розмову з заступником держсекретаря США з політичних справ Вікторією Нуланд.

Про це він повідомив у п'ятницю, 22 жовтня, в Twitter.

Росія готова до діалогу з Україною: які умови висуває РФ та чи можлива зустріч двох лідерівУ Кремлі заявили, що Путін готовий зустрітися з Зеленським. Чи може зустріч президентів відбутися найближчим часом та що на ній можуть обговорити, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Поговорив з Вікторією Нуланд. Обговорили підсумки її недавнього візиту в Росію і скоординували наші подальші спільні зусилля по врегулюванню ситуації на Донбасі», - написав Єрмак.

У свою чергу Нуланд назвала розмову з Єрмаком «гарною».

«Гарна розмова сьогодні була з керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком про мій недавній візит до Москви і про те, щоб посилити підтримку США для повного виконання Мінських угод і суверенітету України в межах її міжнародно визнаних кордонів», - написала Нуланд в Twitter.

Нагадаємо, Нуланд відвідала Москву 11-13 жовтня. Крім двосторонніх питань США і РФ, вона обговорювала відновлення переговорів щодо Донбасу.

Після візиту в посольстві США назвали Росію - головною перешкодою на шляху до миру на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: