Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
За добу, 19 жовтня, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 4 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Штаб ООС(архів).

За добу, 19 жовтня, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, з них 4 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У напрямку Авдіївки - здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів. Біля Зайцевого окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

ОБСЄ відновила патрулювання з бази в ГорлівціСпеціальна моніторингова місія ОБСЄ на патрульній базі в окупованій Горлівці відновила свою діяльність.

Позиції українських воїнів біля Гранітного та Лопаскиного ворог обстріляв з мінометів калібру 120 мм.

Поблизу Катеринівки російські збройні формування двічі вели вогонь, використовуючи міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм. Позиції наших воїнів біля ВЕРХНЬОТОРЕЦЬКОГО потрапили під обстріл з автоматичних і станкових протитанкових гранатометів.

На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

Станом на 7 годину ранку, 20 жовтня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Біля Березового ворог здійснив обстріл зі стрілецької зброї. Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїна евакуйовано до лікувального закладу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: