Черкаська область на межі переходу до «червоної» зони

Читать на русском
Черкаська область перебуває на межі переходу до червоної зони через важку ситуацію з коронавірусом - обмеження можуть впровадити вже з 25 жовтня.
Слово і діло

Черкаська область перебуває на межі переходу до червоної зони через важку ситуацію з коронавірусом - обмеження можуть впровадити вже з 25 жовтня.

Про це йдеться в Telegram голови Черкаської ОДА Олександра Скічка.

За його словами, в регіоні висока захворюваність COVID, і вже зайнято більше половини ліжок у лікарнях.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 21 жовтняВ Україні з початку кампанії з вакцинації від COVID-19 зробили понад 15 млн щеплень. Відсоток вакцинованих в країні та областях обраховується за першою дозою.

«З такими темпами, ми впевнено крокуємо до « червоної» зони. І, швидше за все, «червона» зона може бути вже в понеділок», - зазначив Скічко.

Він уточнив, що в «червоній» зоні заборонять роботу ТРЦ, ресторанів, але лише для тих, хто не був вакцинований від COVID.

Крім того, Скічко закликав населення області та міста Черкаси встигнути до понеділка вакцинуватися, оскільки, як показується досвід інших областей, вже в перший день «червоної» зони на пунктах вакцинації формуються величезні черги.

Раніше повідомлялося про те, що Київ в найближчі дні переходить до «червоної» зони карантину. Рішення затвердить комісія з надзвичайних ситуацій міста вже завтра.

Також нагадаємо, в Україні вперше зафіксовано понад 22 тисяч хворих на коронавірус за добу. Днем раніше ще одна область перейшла в «червону» зону карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: