Ще одна область України переходить до «червоної» зони

Читать на русском
Уникнути обмежень можна лише за умови, якщо 100% відвідувачів, персоналу установ або організаторів заходів повністю вакциновані від коронавірусу.
Слово і діло

Опівночі 23 жовтня в Україні стане на одну «червону» зону більше - сьогодні Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій схвалила рішення щодо посилення карантину в Сумській області.

Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов.

Після посилення карантину в області під забороною буде робота кафе і ресторанів, ТРЦ, кінотеатрів, театрів, непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів, закладів культури.

Коронавірус в Україні: коли чекати піку захворюваності і який прогноз на осінь дають вченіПік захворюваності на COVID-19 в Україні може настати вже в жовтні-листопаді. У найближчі тижні добовий рівень інфікування може перевищити 10 тисяч, а на піку – досягти 15-18 тисяч.

Також забороняється проведення масових заходів, крім офіційних спортивних заходів та матчів командних ігрових видів спорту без глядачів.

Уникнути обмежень можна лише за умови, якщо 100% відвідувачів, персоналу установ або організаторів заходів повністю вакциновані від коронавірусу.

Навчальні заклади можуть працювати в очному форматі лише за умови, що 100% персоналу пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу. Однак це не стосується дитсадків та 1-4 класів.

Нагадаємо, в Україні різко зросла кількість випадків коронавірусу.

Також відзначимо, з 15 жовтня «червона» зона карантину діє в Херсонській області, а з 18 жовтня - в Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: