У Києві вже пора вводити червону зону адаптивного карантину – нардеп

Читать на русском
Рішення про перехід в ту чи іншу зону карантину приймає місцева влада, але за деякими показниками по Києву плаче червона зона
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

** У Києві теоретично вже час вводити червону зону адаптивного карантину. У місті заповнено близько 70% коронавірусних лікарень, що вже є приводом для переходу столиці з жовтої в червону зони.**

Про це заявив голова комітету Верховної ради України з питань здоров'я нації Михайло Радуцький 18 жовтня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, рішення про перехід може прийняти тільки місцева влада. Але загалом, Київ вже час переводити в червону зону.

«Зараз Київ ввів другу чергу лікарень. Київ сьогодні завантажений на 70%, а це вже причина, щоб оголошувати червону зону», - підкреслив він.

Нагадаємо, за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій чотири області переходять до червоної зони карантину - це Одеська, Запорізька, Дніпровська та Донецька області. Раніше карантин ввели в Херсонській області.

У столиці за минулу добу виявили 416 хворих коронавірусом, 22 людини померли. Найбільше випадків захворювання виявили у Дніпровському (99), Оболонському (88) та Дарницькому (62) районах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: