Стало відомо, коли ВР розгляне відставку Абрамовського

Читать на русском
З'ясувалося, коли Рада розгляне питання про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Романа Абрамовського.
Роман АбрамовськийФото Слово і діло

Верховна рада розгляне питання про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Романа Абрамовського 21 жовтня.

Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук в Telegram-каналі.

Інтерв'ю міністра захисту довкілля Романа Абрамовського: «Видобувати бурштин стало невигідно»Міністр екології Роман Абрамовський в інтерв'ю Слово і діло розповів про доходи від законного видобутку бурштину, ситуацію з довкіллям в ОРДЛО і про законопроєкт про управління відходами.

«Розгляд питання Верховною радою України про відставку міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Абрамовського Романа відбудеться завтра, 21 жовтня, після 12:30 (перерви, встановленого Регламентом)», - заявив Мельничук.

Нагадаємо, 19 жовтня міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України Роман Абрамовський подав заяву в Раду з проханням прийняти відставку з займаної посади.

Абрамовський був призначений міністром охорони навколишнього середовища і природних ресурсів 19 червня 2020 року.

«Слово і діло» пропонує подивитися, як Абрамовський виконував свої обіцянки - що саме зробив на посаді, а що - виконав із запізненням або не виконав взагалі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: