Абрамовський призначений міністром екології: як голосували нардепи

Читать на русском

Верховна рада призначила Романа Абрамовського міністром захисту довкілля і природних ресурсів України. Нагадаємо, 27 травня Кабінет міністрів розділив Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища на два відомства. «Слово і діло» пропонує подивитися, хто голосував за призначення міністра.

Постанову про призначення Абрамовського підтримали 264 народні депутати, 21 виступив «проти», 51 – утримався, 29 – не голосували.

Фракція «Слуга народу» дала 227 голосів «за», забезпечивши ухвалення позитивного рішення. Троє депутатів не голосували, 18 – були відсутні. Група «Довіра» в повному складі голосувала «за», по 9 голосів дали позафракційні депутати й група «За майбутнє».

Половина фракції «Опозиційна платформа – За життя» утрималася при голосуванні, один депутат виступив «за» і один – «проти», ще 15 осіб не голосували і 6 – були відсутні. У «Європейської солідарності» більшість нардепів голосували «проти», один не голосував і 6 – були відсутні.

Від «Батьківщини» був тільки один голос «за», 12 нардепів утрималися, 3 – не голосували і 7 – були відсутні. У «Голосі» 15 депутатів утрималися, решта – були відсутні.

Раніше ми писали, як Верховна рада голосувала в першому читанні за законопроект про референдум.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: