Нардепів не будуть примусово вакцинувати – ЗМІ

Читать на русском
Нардепів не будуть примусово вакцинувати. Але щоб працювати в Раді депутатам, помічникам, журналістам і іншим співробітникам доведеться бути вакцинованими, або показувати ПЛР-тест або антиген-тест.
Слово і діло

Незважаючи на те, що найближчим часом в Україні може бути введена обов'язкова вакцинація від COVID-19, це не торкнеться народних депутатів.

«Примусової вакцинації депутатів точно не буде. Знаю, що Федорову (Михайло Федоров, міністр цифровий трансформації України - ред.) дали завдання розробити механізм, як будуть проходити всі, хто має право працювати у стінах ВР. Сам президент і керівництво партії просять депутатів вакцинуватися, щоб показати приклад. Але, чесно, не всі хочуть і готові, і таких депутатів в партії багато. Однак, щоб працювати в парламенті депутатам, помічникам, журналістам і іншим співробітникам доведеться бути вакцинованими, або показувати ПЛР-тест або антиген-тест зроблений напередодні відвідин ВР, процедуру ще допрацьовують», - пише УНН з посиланням на джерело в партії «Слуга народу».

Стало відомо, скільки нардепів перехворіли на коронавірусУ Верховній раді з початку пандемії COVID-19 захворіли понад 170 народних депутатів і ще понад 300 співробітників апарату ВР.

Нагадаємо, в Міністерстві охорони здоров'я визначилися з переліком професій, для яких вакцинація проти коронавірусу обов'язкова.

Як відомо, у червні депутатів Верховної ради почали вакцинувати американською вакциною Pfizer (Comirnaty).

Також ми писали, скільки нардепів перехворіли на коронавірус.

Загалом в Україні, з початку кампанії з вакцинації повністю вакциновано 6,4 млн людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: