Нардепам роблять щеплення вакциною Pfizer

Читать на русском

Депутатів Верховної ради почали вакцинувати від коронавірусу. Для вакцинації використовують американську вакцину Pfizer (Comirnaty).
facebook.com/romagrishchuk

Депутатів Верховної ради почали вакцинувати від коронавірусу. Щеплення нардепам роблять протягом чотирьох днів - з 15 по 18 червня. Для вакцинації народних обранців використовують американську вакцину Pfizer (Comirnaty).

Про початок вакцинації стало відомо з повідомлення нардепа від «Слуги народу» Романа Грищука у Facebook у вівторок, 15 червня.

Він, зокрема, написав, що «дочекався своєї черги і отримав першу дозу вакцини від Covid-19». При цьому Грищук не уточнив, якою саме вакциною отримав щеплення.

Водночас політолог Тарас Березовець в своєму Telegram оприлюднив офіційний документ управління апарату Верховної ради. У ньому сказано, що вакцинація нардепів, які виявили бажання отримати щеплення від коронавірусу, буде проходити з 15 по 18 червня з використанням вакцини Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech.

Нагадаємо, в Україні продовжують роботу центри масової вакцинації. У них можуть отримати щеплення громадяни з черги в «Дії». У центрах вакцинують китайською вакциною CoronaVac.

Президент України Володимир Зеленський 2 березня отримали щеплення індійською вакциною CoviShield (Oxford/AstraZeneca).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: