Червона зона: у Запоріжжі запроваджують додаткові обмеження

Читать на русском
Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська область із 18 жовтня переходять до червоної зони епідемічної небезпеки.
фото: Forpost

У Запоріжжі з понеділка, 18 жовтня, у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації, запроваджуються додаткові карантинні обмеження. Регіон опинився у червоній зоні карантину.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької міської ради.

Зазначається, що у мерії відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя під час якого було доручено Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради опрацювати: - питання проведення вакцинації водіїв міського пасажирського транспорту проти захворювання коронавірусом; - організації перевезень та належного дотримання протиепідемічних вимог на транспорті; - забезпечення виділення додаткових транспортних засобів з метою зменшення скупчення людей у громадському транспорті у години пікового навантаження.

При цьому, виконавчому комітету міської ради рекомендовано розглянути питання щодо обмеження часу перевезення пасажирів міським транспортом для пільгової категорії населення, а саме з 06:00 до 10:00 та з 15:00 до 19:00.

Нагадаємо, що Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська область із 18 жовтня переходять у «червону» зону епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Крім того, з 21 жовтня жителі «червоної» зони не можуть їздити автобусами, поїздами і літати літаками до інших регіонів без документів про повний курс вакцинації, негативного тесту на коронавірус або довідки про одужання від COVID.

Раніше до червоної зони карантину потрапила Херсонська область.

Також, «Слово і діло» повідомляло, що задекларував екс-мер Запоріжжя перед відставкою.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: