Мільйон гривень зарплати і будинок: що задекларував ексмер Запоріжжя перед відставкою

Читать на русском
Зарплата міського голови у виконкомі склала 1 мільйон 8 тисяч гривень і майже 2 тисячі гривень - відсотків в банку.
Володимир БурякDepo.ua

Ексмер Запоріжжя Володимир Буряк подав електронну декларацію перед відставкою, де вказав, що за 9 місяців отримав понад мільйон гривень зарплати.

Про це повідомляється в е-декларації Буряка на сайті НАЗК.

Зазначається, що зарплата міського голови у виконкомі склала 1 мільйон 8 тисяч гривень і майже дві тисячі гривень - відсотків в банку.

Так, «готівкою» Буряк зберігає 114 тисяч гривень (у 2020 році було лише 80 тисяч гривень), тисячу доларів і 257 тисяч гривень в «Укргазбанку». У «Індустріалбанку» у нього залишилося тільки 57 гривень на картковому рахунку (в минулому році він декларував 504 тисячі гривень).

«Слуга народу» Колісник внесла в декларацію недостовірних відомостей на 4 млн грн – НАЗКДепутат фракції Слуга народу Анна Колісник внесла в декларацію за 2020 рік недостовірних відомостей на 4,4 млн грн. НАЗК передало цю інформацію до НАБУ.

При цьому, в автопарку у мера все залишилося незмінним - пересувається він на автомобілі Toyota Land Cruiser (2011 року). Також Буряк володіє автомобілем-транспортером ЛуАЗ 967М (1987 року), двома причепами та надувним човном.

Водночас, стосовно нерухомості, у Буряка є два житлових будинки в Запоріжжі (119 м2) і Курилівці (Дніпропетровська область) - 88 м2 та чотири земельні ділянки загальною площею понад 42 сотки.

Також, Володимир Буряк продовжує декларувати недобудований будинок в Запоріжжі на 510 квадратних метрів. На дружину Майю Буряк записана квартира площею у 85 квадратних метрів.

Нагадаємо, що в середу, 29 вересня, мер Запоріжжя Володимир Буряк заявив, що написав заяву про відставку за станом здоров'я.

Раніше ми повідомляли, як виконувалися обіцянки Володимиром Буряком на посаді мера Запоріжжя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: