Стало відомо, чи чекати відставок у Кабміні цього тижня

Читать на русском
Олександр Корнієнко розповів, чи буде Верховна рада на цьому тижні розглядати питання звільнення кого-небудь з міністрів Кабміну.
Олександр Корнієнкофото Українські новини

Верховна рада цього тижня не планує розглядати питання звільнення когось з членів уряду.

Про це повідомив заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко на брифінгу в понеділок, який транслювався на Youtube.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Цього тижня не планується», - сказав він.

За словами Корнієнка, в даний час більш актуальним питанням зараз є підготовка до опалювального сезону.

«Я думаю, що уряд працює, ми бачили їх у Трускавці багатьох, когось не бачили. Я думаю, що треба готуватися до опалювального сезону, вирішувати питання насущні. Кадрові питання, знаєте, за ними питання не стане», - додав заступник голови фракції СН.

Телеканал Рада. Прямий ефірТелеканал Рада

Нагадаємо, раніше у «Слузі народу» вже анонсували кадрові перестановки в Кабінеті міністрів. Також були названі основні кандидати «на виліт»: віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, міністр соцполітики Марина Лазебна, міністр захисту навколишнього середовища Роман Абрамовський.

У Трускавці «Слуги народу» зібрали підписи за відставку спікера ВР Дмитра Разумкова. Процедура очікується вже на цьому тижні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: