Зеленський заявив, що Україна буде всіма силами захищати своїх захисників

Читать на русском
Зеленський пообіцяв, що окрім військовослужбовців держава захищатиме добровольців, волонтерів, лікарів, юристів, дипломатів, журналістів, діячів культури, військових капеланів та багатьох інших.
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна буде захищати абсолютно всіх людей, які захищають її на суші, у воді, повітрі та кіберпросторі незалежно від того, чи є вони військовослужбовцями.

Про це він заявив 14 жовтня в Маріуполі під час промови з нагоди Дня захисників і захисниць України, повідомляє УНІАН.

Коли гроші вирішують усе: скільки отримає армія у 2022 роціАле грошей для того, щоб закрити борги, що накопичилися перед військовослужбовцями, може не вистачити.

Крім власне військовослужбовців, до захисників України Зеленський додав добровольців, волонтерів, лікарів, юристів, дипломатів, журналістів, діячів культури, військових капеланів та багатьох інших.

«Наша держава захищатиме людей, які захищають нашу країну на суші, у воді, в повітрі, в кіберпросторі. Заради нас з вами, заради майбутнього, заради миру, заради майбутнього миру» - запевнив президент.

Нагадаємо, що День захисників України святкують щорічно вже протягом шести років 14 жовтня - в день Покрови Пресвятої Богородиці, одночасно з Днем Українського козацтва. Також 14 жовтня традиційно відзначають як день створення УПА.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: