Стало відомо, яке міністерство готова очолити Верещук

Читать на русском
Ірина Верещук заявила, що готова очолити Міністерство оборони України. За її словами, у фракції вже обговорювали її кандидатуру на цю посаду.
Фото з відкритих джерел.

Народна депутатка від «Слуги народу» Ірина Верещук заявила, що готова очолити Міністерство оборони України. За її словами, у фракції вже обговорювали її кандидатуру на цю посаду.

«Я добре знаю, куди йду і розумію, який для мене це становитиме ризик – репутаційний, політичний і психологічний. Хтось мусить це робити», – сказала Верещук в ефірі «24 каналу».

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Як відомо, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в кулуарах парламенту заявив, що Верховна рада може розглянути питання про кадрові зміни в Кабінеті міністрів України наступного пленарного тижня з 19 по 22 жовтня.

Також раніше Ірина Верещук уже казала, що у Кабінеті міністрів восени пройдуть кадрові перестановки. Обговорюється заміна кількох міністрів - оборони, юстиції та культури.

Нагадаємо, у нардепа Ірини Верещук наші аналітики зафіксували 184 обіцянки. З них вона вже виконала 43, ще 119 - в процесі.

У міністра оборони Андрія Тарана наші аналітики зафіксували 28 обіцянок. З них він вже виконав 4, ще 21 - у процесі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: