Апеляційна палата відсторонила члена Комісії з азартних ігор

Читать на русском
Апеляційна палата розглянула і задовольнила скаргу прокурора САП на відмову слідчого судді відсторонити підозрюваного від займаної посади.
Апеляційна палата Вищого антикорупційного судуфото: «Слово і діло»

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відсторонила від посади члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотереї Євгена Гетьмана, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні 90 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«11 жовтня АП ВАКС задовольнила апеляційну скаргу прокурора #САП та відсторонила від займаної посади члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ), підозрюваного в одержанні 90 тисяч доларів неправомірної вигоди. Строк відсторонення визначено в межах строку досудового розслідування», – інформує прокуратура.

Як відомо, антикорупційний суд узяв Гетьмана під варту з альтернативою 5 млн грн застави. За підозрюваного ці гроші внесли і він вийшов із СІЗО під обов'язки.

Нагадаємо, НАБУ і САП затримали члена Комісії з азартних ігор Євгена Гетьмана. За версія слідства, він вимагав та отримав 90 тис. дол. неправомірної вигоди від нібито представника приватного підприємця за прийняття Комісією рішення в його інтересах. Йшлося про визнання двох готелів в Чернігові та Запоріжжі такими, які можуть організовувати і проводити азартні ігри.

За словами Гетьмана, він контролює апарат КРАІЛ, а також вже налагодив взаємодію і досяг домовленостей з іншими членами КРАІЛ, з якими вибудував взаємодію на комерційній основі та надав кожному з них неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів зі своїх особистих коштів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: