Ще одна країна визнає українські COVID-сертифікати

Читать на русском
Англія від понеділка, 11 жовтня, почне визнавати українські сертифікати, які засвідчують вакцинацію від коронавірусу.
Фото з відкритих джерел

Англія від понеділка, 11 жовтня, почне визнавати українські сертифікати, які засвідчують вакцинацію від коронавірусу.

Про це йдеться на сайті уряду Великої Британії.

«Україна буде додана до цього переліку країн та територій із затвердженим підтвердженням вакцинації о 4 ранку понеділка, 11 жовтня», – йдеться в повідомленні.

Українцям, які прибули в країну раніше зазначеного часу, доведеться дотримуватися правил карантину для невакцинованих. Після 11 жовтня громадяни України зможуть подорожувати Англією без дотримання самоізоляції.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Таке послаблення стосуватиметься тих осіб, які пройшли повний курс щеплень вакцинами AstraZeneca, Pfizer, Moderna та Janssen.

Нагадаємо, Німеччина внесла Україну до групи підвищеного ризику зараження коронавірусом. Невакциновані українські туристи будуть змушені пройти самоізоляцію.

Також додамо, у додатку «Дія» розробники зараз тестують нові види цифрових сертифікатів. Йдеться про документ з результатом ПЛР-тесту і про сертифікат, де буде значиться перенесення коронавірусної хвороби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: