Правоохоронці проводять обшуки в філії «Укрзалізниці»

Читать на русском
Регіональним філіалом Південно-Західна залізниця АТ «Укрзалізниця» і підрядним суспільством був укладений договір про виконання будівельно-монтажних робіт.

У четвер, 7 жовтня, правоохоронці проводять обшуки в службових приміщеннях Регіонального філіалу Південно-Західна залізниця «Укрзалізниці» та в офісних приміщеннях підрядної організації, в рамках кримінального провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами.

Про це в четвер, 7 жовтня, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Регіональним філіалом Південно-Західна залізниця АТ «Укрзалізниця» і підрядним суспільством був укладений договір про виконання будівельно-монтажних робіт з реконструкції трансформаторної підстанції на станції Київ-Товарний.

Однак, попри встановлені факти невідповідності обладнання та виконаних робіт по робочому проєкту, посадові особи Південно-Західної залізниці прийняли виконані підрядником роботи і підписали акти приймання виконаних будівельних робіт, до яких були внесені завідомо неправдиві відомості. Зокрема, встановлено, що поставлене електрообладнання не відповідає робочому проєкту і його вартість завищена більш ніж на 400 тис. гривень.

Нагадаємо, в Харкові силовики обшукують фірму, пов'язану з нардепом СН.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: