В одній зі столичних РДА відбуваються обшуки

Читать на русском
У понеділок, 6 вересня, в Управлінні містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської РДА відбуваються обшуки.

У понеділок, 6 вересня, в Управлінні містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської РДА відбуваються обшуки.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Слідчі дії проходять у рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати бюджетних коштів посадовими особами РДА при здійсненні капітального ремонту скверу в Шевченківському районі столиці.

«За результатами публічних закупівель в кінці минулого року між Управлінням містобудування, архітектури та землекористування та приватним підприємством укладено договір проведення капітального ремонту Забезпечення реалізації громадського проєкту Екопарк із здійсненням енергозберігаючих технологій та інноваційних екосистем на вул. О. Гончара 5-7 в м.Києві. Згідно з графіком виконання робіт, в грудні 2020 року роботи мали були бути повністю виконані», - йдеться в повідомленні.

Під час огляду встановлено, що роботи виконані неякісно, ​​не в повному обсязі, з використанням матеріалів на суму близько 500 тис. грн. Разом з тим, за вищевказаними об'єктом в кінці грудня 2020 Управлінням містобудування, архітектури та землекористування повністю проведена оплата робіт на всю суму договору в розмірі понад 1, 4 млн гривень і підписані всі акти виконаних робіт.

Під час обшуку виявлено та вилучено тендерну документацію, акти прийому-передачі виконаних робіт, а також коригувальні акти, які ховалися на момент допиту посадових осіб Управління та виконання постанов про тимчасове доступ до речей і документів.

Досудове розслідування наразі триває. Очікуються висновки судово-будівельної, економічної експертиз для визначення розміру заподіяної шкоди.

Раніше повідомлялося про обшуки в міськраді міста Запоріжжя.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: