У Олександра і Юрія Вілкулів пройшли обшуки

Читать на русском
Вдома у виконуючого обов'язки мера Кривого Рогу Юрія Вілкула та його сина Олександра провели обшуки у справі про смерть мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Юрій ВілкулФото: radiosvoboda.org

Правоохоронці влаштували обшуки вдома у виконуючого обов'язки мера Кривого Рогу Юрія Вілкула та його сина Олександра у справі про смерть мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах, передають «Українські новини».

Хто з політиків загинув за нез'ясованих обставинХто з українських політиків загинув за нез'ясованих обставин – на інфографіці Слово і діло.

«Були обшуки у нього сьогодні. Також обшуки були у його сина», - йдеться в повідомленні.

За інформацією джерела, обшуки проводилися в рамках розслідування справи про загибель мера Кривого Рогу Константина Павлова. Також співробітники поліції провели обшуки вдома у заступників мера Кривого Рогу Олександра Катриченка і Євгена Удода. Всього у цій справі слідчі сьогодні провели 16 обшуків.

Факт обшуків підтвердив заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіціі Микола Батюк сьогодні на брифінгу. За його словами, всього у цій справі слідчі 7 вересня провели 16 обшуків, «у ході яких в основному були вилучені мобільні телефони, комп'ютерна техніка, флешки».

Інших подробиць у поліції поки не озвучували.

Нагадаємо, напередодні міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що попередньо слідство вважає самогубством загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіціі Микола Батюк підтвердив, що основною версією є самогубство, але і не виключається версія «доведення до самогубства».

15 серпня в селі Вільне Дніпропетровської області знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Обов'язки міського голови призначили виконувати колишнього мера міста, депутата міськради Юрія Вілкула.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: