«Енергоатом» повідомив про арешт своїх рахунків

Читать на русском
Виконавча служба наклала арешт на рахунки Енергоатому на підставі виконавчого провадження через борг.
energoatom.com.ua

Державна виконавча служба наклала арешт на рахунки НАЕК «Енергоатом» на підставі виконавчого провадження через борг в понад 127 млн ​​грн.

Про це йдеться в заяві на сайті «Енергоатому».

Діяльність «Енергоатому»: які фінансові результати показували керівники компанії«Слово і діло» проаналізувало, які фінансові результати показували керівники компанії Енергоатом протягом 10 років.

Як повідомляється, виконавча служба наклала арешт на рахунки «Енергоатому» на користь ЗАТ «Спільне українсько-американське підприємство з іноземними інвестиціями Укрелектроват» в сумі 127,3 млн грн, з яких сума основного боргу становить 2,5 млн грн, відзначили в компанії.

«Вважаємо, що скоординована діяльність ЗАТ СП «Укрелектроват» та представників Державної виконавчої служби по блокуванню рахунків «Енергоатому» та списанню неіснуючих боргів на користь компанії, яка викупила ці борги у російської компанії АТ «ТВЕЛ», у цей складний для країни період має розглядатися керівництвом держави як цілеспрямована диверсія», - йдеться в повідомленні.

Підприємство просить владу України втрутитися в ситуацію.

«Енергоатом звернувся до державних органів влади та правоохоронних органів з вимогою недопущення грабіжницького списання коштів з рахунків і захисту прав стратегічного державного підприємства», - додали в компанії.

Нагадаємо, за даними експертів StateWatch, компанія «Енергоатом» завершила 2020 рік із збитком майже в 5 млрд грн. За результатами першого півріччя 2021 року компанія отримала 1 млрд 123,6 млн грн прибутку.

«Слово і діло» пропонує подивитися, які фінансові результати показували керівники компанії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: