Фігурантам нападу на журналістів «Схем» не вдалося вручити підозри

Читать на русском
Слідство у справі про напад на журналістів «Схем» в Укрексімбанку не змогло вручити підозри двом фігурантам у зв'язку з тим, що їх не виявилося на робочому місці.

Слідство у справі про напад на журналістів «Схем» в Укрексімбанку не змогло вручити підозри двом фігурантам у зв'язку з тим, що їх не виявилося на робочому місці. Наразі встановлюється їхнє місцезнаходження.

Про це йдеться в заяві прессекретаря прокуратури Києва Надії Максимець журналістам.

«Попередньо було встановлено, що одна особа перебуває у приміщенні банку, але до слідства надійшла інформація про те, що нібито за станом здоров'я ця особа залишила приміщення через інший вихід», - зазначила вона, не уточнивши, чи йде мова про голову правління банку Євгена Мецгера.

Конфлікт журналістів «Схем» та Укрексімбанку: всі деталіНа журналістів програми Схеми напали в Укрексімбанку. Всі подробиці конфлікту і реакція на нього – в матеріалі.

За її словами, адміністрація банку не повідомила причини відсутності їх на робочих місцях.

«Тому зараз встановлюється їх місцезнаходження для вручення підозр. Повістки і повідомлення про підозру залишили в адміністрації банку. Плануємо, що найближчим часом цей процес буде завершений », - додала вона.

Нагадаємо, 4 жовтня в Укрексімбанку стався напад на знімальну групу проекту «Схеми» під час інтерв'ю з головою правління банку Євгеном Мецгером, в його кабінеті. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Раніше повідомлялося про те, що у справі про напад на знімальну групу «Схем» в Укрексімбанку прокуратура оголосила двом особам про підозру. Зараз встановлюється їх місцезнаходження.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: