До України прибув президент Німеччини

Читать на русском
До України в середу, 6 жовтня, прибув президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр. У нього запланована зустріч з Володимиром Зеленським.
фото ЕРА

До України в середу, 6 жовтня, прибув президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Про це повідомляє посольство Німеччини на сторінці у Twitter.

Після Меркель: як зміняться відносини з Україною зі зміною влади у НімеччиніРезультати федеральних виборів у Німеччині – черговий геополітичний виклик для України. Про гарні новини та головні загрози для нашої держави у розбудові двосторонніх відносин із ФРН дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Сьогодні він відвідає Корюківку, щоб вшанувати пам'ять жертв трагедії 1943 року. Далі заплановані зустрічі з Володимиром Зеленським та президентом Ізраїлю Іцхаком Герцогом, а також відвідування Бабиного Яру», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, масове вбивство мирного населення в Корюківці Чернігівської області було скоєно 1-2 березня 1943 року загонами СС, українською поліцією і солдатами угорської 105-ї легкої дивізії. В результаті каральної акції загинуло близько 6700 осіб.

Нагадаємо, на цьому тижні до Києва прибув президент Ізраїлю Іцхак Герцог для участі у пам'ятних заходах до 80 річниці трагедії Бабиного Яру. На брифінгу з президентом Ізраїлю президент України Володимир Зеленський висловив йому подяку за підтримку територіальної цілісності України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: