У роботі Netflix, Steam та PlayStation також стався збій

Читать на русском
Більшість користувачів повідомляють про проблеми із роботою сайтів і серверів, а також з авторизацією.

У світі недоступні сервіси Netflix, Steam та PlayStation Network через масштабний збій.

Більшість користувачів повідомляють про проблеми із роботою сайтів і серверів, а також з авторизацією.

Проблеми спостерігаються і з роботою соціальної мережі Twitter. У більшості користувачів виникає проблема з роботою сайту і додатків, а також з авторизацією.

Під вечір почалися проблеми і з роботою месенджера Telegram. Користувачі скаржаться на проблеми з підключенням до сервісу, а також повідомляють, що довго відправляються повідомлення.

Крім того, проблеми також виникають у користувачів сервісу Minecraft, Amazon, Alexa, ігри Among Us і Google Play.

Також близько 20:30 перестав коректно працювати TikTok. 60% користувачів скаржаться, що виникають проблеми зі входом в додаток, а ще 20% повідомляють про проблеми з підключенням до сервісу.

Пізніше перестали завантажуватися Youtube, Snapchat і Reddit. Крім того, часткові проблеми спостерігаються в роботі Skype і Viber.

Майже відразу після початку проблем компанія Facebook випустила заяву в соцмережі Twitter. Компанія повідомила, що працює над ліквідацією проблем в роботі Facebook, Instagram і WhatsApp.

На сторінці Instagram в Twitter також було розміщено заяву, в якому соцмережа просила користувачів трошки потерпіти, обіцяючи ліквідувати збій вже найближчим часом.

Інші компанії, у роботі яких зараз є проблеми, не робили заяв щодо збою, однак встигли «потролити» Facebook, Instagram і WhatsApp. Зокрема, TikTok запросив користувачів ресурсів Facebook завантажувати китайський додаток. Через годину після цього перестав працювати й сам TikTok.

Раніше повідомлялося про масштабний збій в Facebook.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: