У Приватбанку стався збій – з карток повторно списували гроші

Читать на русском
У деяких клієнтів ПриватБанку сьогодні вночі і вдень повторно списалися гроші з карток по операціях за 23-24 червня. Банк обіцяє повернути кошти.
фото з відкритих джерел

У суботу, 26 червня, у деяких клієнтів ПриватБанку повторно списалися гроші з карток по операціях за 23-24 червня. Кошти обіцяють повернути протягом доби.

Про це повідомив прессекретар банку Олег Серга у Facebook.

Справа ПриватБанку: САП просить Інтерпол оголосити Дубілета в розшукСпеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) просить Інтерпол оголосити Олександра Дубілета в міжнародний розшук.

«Прошу вибачення у деяких кліентів нашого банку, які через прикрий збій сьогодні стикнулися з повторним списанням коштів за деякими картками та некоректним відображенням та використанням доступного залишку за карткою. Наші фахівці працюють над вирішенням проблеми. Некоректно списані суми будуть повернені протягом доби. Ще раз приносимо вибачення за надані незручності», - написав він.

За його словами, «не дуже багато клієнтів постраждало. В основному повторно списалися невеликі суми поточних операцій, окремих транзакцій».

Як відомо, ПриватБанк був націоналізований у 2016 році. На сьогодні єдиним акціонером ПриватБанку, якому належать 100% акцій банку, є держава в особі Кабінету міністрів.

Нагадаємо, у травні цього року «Приватбанк» отримав нового голову правління. У червні НБУ погодив призначення нового голови ПриватБанку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: