У США та Великій Британії глобальний збій в Інтернеті

Читать на русском
У США та Великій Британії стався глобальний збій в мережі Інтернет. Перестали працювати інтернет-магазини, комп'ютерні ігри, стрімінгові сервіси, та низка банків.
Фото з відкритих джерел.

У Сполучених Штатах Америки та Великій Британії стався глобальний збій в мережі Інтернет. Перестали працювати інтернет-магазини, комп'ютерні ігри, стрімінгові сервіси, та низка банків.

Як повідомляє видання Independent, повсюдне відключення, ймовірно, означає, що щось зламалося в інфраструктурі самого Інтернету, а не в компаній.

Інтернет став найпопулярнішим джерелом інформації в Україні – опитуванняВперше в Україні число тих, хто вважає за краще дізнаватися новини через Інтернет, перевищило число тих, хто користується з цією ж метою телевізором.

За даними Down Detector, наразі масово виникають проблеми у роботі: Amazon, Call of Duty, HBO Max, Apex, Apple Music, Apple TV, Apple Store, BMO Harris Bank, Bank of America, Bank of the West, Bethesda, Booking, CNN, Epic Games Store, Fox News, Fortnite, Disney+ та ще багатьох сервісів.

Нагадаємо, раніше в Приватбанку стався збій. Пізніше стало відомо, що банк повністю відновив роботу системи і повернули кошти кожного клієнта.

Також в Україні станом на початок 2021 року 51% українців як джерело інформації обрали Інтернет.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: