Примусова вакцинація: Зеленський відповість на петицію

Читать на русском
Петиція про впровадження кримінальної відповідальності за примусову вакцинацію на сайті президента Зеленського зібрала необхідні 25 тисяч голосів.
Володимир Зеленськийскріншот з відео

На сайті президента України набрала понад 25 тисяч голосів петиція, в якій автор просить главу держави Володимира Зеленського впровадити кримінальну відповідальність за примусову вакцинацію].

Такі дані на сайті ОПУ станом на ранок понеділка, 4 жовтня.

Понад 98% померлих від COVID у віці від 60 років не були щеплені – МОЗВ Україні майже всі жертви коронавірусу у віці від 60 років були невакцинованими. Більшість госпіталізованих також були без щеплення.

Так, на момент публікації матеріалу петиція набрала 25 338 голосів при необхідних для розгляду 25 000. До кінця терміну збору ще залишилося 40 днів.

Автор петиції - Вадим Бондар.

«Терміново ввести кримінальну відповідальність, у вигляді покарання позбавлення волі на строк від 3 до 5 років, за примусову вакцинацію. Примусову вакцинацію у вигляді погроз звільнення та\або недопуску до роботи прирівняти до поняття «примусова вакцинація. Забезпечити громадянам право вирішувати на власний россуд чи потрібно їм вакцинуватись чи ні», - йдеться в тексті петиції.

Документ був зареєстрований 12 вересня.

Як відомо, в Україні планують впровадити обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для працівників освітньої сфери і чиновників місцевих державних адміністрацій.

Раніше в МОЗ повідомляли, що в Україні за останні три місяці 99% жертв COVID не були вакциновані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: