Окупанти Криму залишили під вартою заступника голови Меджлісу

Читать на русском
Так званий «Верховний суд» Криму залишив у силі рішення першої інстанції та відмовився змінити запобіжний захід заступникові голови Меджлісу Наріману Джелялову.

Так званий «Верховний суд» Криму залишив у силі рішення першої інстанції та відмовився змінити запобіжний захід заступникові голови Меджлісу Наріману Джелялову. Але «суд» скоротив термін утримання під вартою на один день.

Про це повідомив у Facebook адвокат Микола Полозов.

«Суддя Гребенникова залишила рішення першої інстанції в силі, відмовившись змінити Наріману Джелялову запобіжний захід на інший, не пов'язаний із утриманням під вартою, попри те, що суду були надані всі необхідні документи», - написав адвокат.

За його словами, термін утримання під вартою Джелялова завершується 3 листопада.

«Єдине, суд технічно змінив рішення першої інстанції, скоротивши термін утримання під вартою на один день, тепер він закінчується не 4, а 3 листопада», - додав Полозов.

Нагадаємо, що 4 вересня, заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелялова затримали російські силовики в результаті обшуків.

Відзначимо, в включеному Сімферополі «Київський районний суд» заарештував його на два місяці. Російська влада звинувачує його в організації «диверсії».

Також повідомлялося, що Нарімана Джелялова тримають в спецблоці як схильного до тероризму.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: