Арешт заступника голови Меджлісу: захист подав апеляцію

Читать на русском
Адвокати заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелялова подали апеляцію на рішення суду про арешт.
Наріман Джеляловfacebook.com/dogrujol

Адвокати заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелялова подали апеляцію на рішення «кримського суду» про арешт підзахисного на два місяці.

Про це адвокат Микола Полозов повідомив у Facebook в середу, 8 вересня.

Денісова звернулася до ООН через арешт заступника голови МеджлісуОмбудсмен Людмила Денісова звернулася до Верховного комісара ООН із прав людини Мішель Бачелет з проханням зупинити свавілля з боку Російської Федерації.

«Захист оскаржив постанову суду про обрання щодо Нарімана Джелялова запобіжного заходу у вигляді взяття під варту», ​​- написав адвокат.

Він уточнив, що апеляційна скарга спрямована до «Верховного суду» Криму через «Київський районний суд» Сімферополя поштою.

Нагадаємо, 6 вересня в анексованому Сімферополі «Київський районний суд» заарештував на два місяці заступника голови Меджлісу Нарімана Джелялова. Російська влада звинувачує його в організації «диверсії». На суді обвинувач заявив, що заступник голови Меджлісу підозрюється в «тяжкому злочині» і може сховатися від «правосуддя».

Омбудсмен Людмила Денісова звернулася до Верховного комісара ООН через арешт Джелялова. На рішення «суду» в Криму також відреагували і в Євросоюзі.

Заступника голови Меджлісу і ще чотирьох кримських татар окупаційна влада в Криму затримала 3-4 вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: