Росія побила черговий рекорд по смертності від коронавірусу

Читать на русском
Попередній рекорд по смертності у РФ був встановлений 23 вересня, коли зафіксували 810 смертей
Ілюстративне фотоФото РІАН

Росія 27 вересня побила рекорд по смертності від коронавірусу. Добова смертність від інфекції склала 839 осіб - це максимальна кількість померлих за добу з моменту початку епідемії у РФ.

Про це повідомив оперативний штаб Росії по боротьбі з коронавірусом.

В Україну не зможуть в’їхати іноземці, вакциновані «Спутником V» – ДержприкордонслужбаУ Держприкордонслужбі заявили, что люди, які вакцинувалися вакциною Спутник V, не зможуть в'їжджати в Україну.

Лідерами за летальними наслідками стали Москва (63 смерті) і Петербург (58 смертей). Попередній рекорд по смертності у РФ був встановлений 23 вересня, коли зафіксували 810 смертей. В цілому, у РФ вже п'ятий день поспіль планка смертей перевищує 800 осіб на добу.

Всього з моменту початку пандемії в Росії померли майже 202 тисячі осіб.

Нагадаємо, США з листопада місяця заборонять перетин кордону країни тим іноземцям, хто був щеплений від коронавірусу російською вакциною «Супутник V». Іноземцям, які щеплені визнаними в Європі та США вакцинами, доступ до Сполучених Штатів відкритий.

Нагадаємо, за добу 27 вересня 2021 року в Україні зафіксовано 6 552 нових підтверджених випадки коронавірусної хвороби-19 (з них дітей - 574, медпрацівників - 165). При цьому за добу 27 вересня в Києві зареєстрували 461 новий випадок коронавірусу, 4 хворих померли, одужали за добу 219 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: