Регіони готові до старту опалювального сезону майже на 100% – Чернишов

Читать на русском
Регіони України готові до старту опалювального сезону майже на 100 відсотків. Йдеться як про житлові будинки, так і про тепломережі.
Олексій ЧернишовФото Слово і діло

В Україні на сьогоднішній день технічна готовність житлових об'єктів, установ соціальної інфраструктури, котелень і теплових мереж до старту опалювального сезону становить близько 99%.

Про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов під час засідання Кабінету міністрів в середу, 29 вересня.

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

«За інформацією органів місцевого самоврядування, станом на кінець вересня ми йдемо чітко за планом. Технічна готовність об’єктів становить близько 99%. Хочу наголосити, урядом створені всі передумови для своєчасного та безперебійного опалювального сезону. Тож звертаюсь до керівників органів місцевого самоврядування з проханням максимально контролювати ситуацію на місцях», - заявив він.

Нагадаємо, минулої п'ятниці в Раді прем'єр Денис Шмигаль заявив про те, що Україна готова до опалювального сезону 2021-2022, тарифи на «комуналку», в тому числі ціни на газ, рости не будуть.

Також був названий середній розмір субсидії на оплату комуналку в цьому опалювальному сезоні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: