У Криму окупанти увірвалися до квартири українського добровольця

Читать на русском
В анексованому Криму співробітники ФСБ сьогодні вранці увірвалися до квартири громадянки України, матері українського добровольця Станіслава Краснова.

В анексованому Криму співробітники ФСБ сьогодні вранці увірвалися до квартири громадянки України, матері українського добровольця Станіслава Краснова.

Після тривалого обшуку силовики відвезли жінку до «слідчого управління», повідомляє в Facebook уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова.

Омбудсмен зазначила, що силовики нагрянули до 74-річної жінки близько шостої ранку і виламавши двері в квартиру влаштували несанкціонований обшук. Він тривав близько трьох годин. У результаті дій співробітників ФСБ в будинку залишився безлад, зламані меблі та пошкоджені особисті речі.

Гірка Дума: як українців змушують голосувати за «Єдину Росію»У Кремлі залучають до голосування на виборах до Державної думи жителів окупованих територій України.

Після обшуку мати українського добровольця і ​​громадського активіста Станіслава Краснова силовики доставили в «слідче управління ФСБ». Там жінку протримали кілька годин.

Денисова зажадала від генпрокурора РФ негайно провести перевірку дій співробітників ФСБ, які незаконно увірвались до квартири жінки, а потім її затримали.

Раніше повідомлялося про те, що в Криму продовжують штрафувати людей за участь у мітингу біля будівлі ФСБ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: