Війна на Донбасі: нові обстріли біля Кримського і Новолуганського

Читать на русском
На Донбасі бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.  Втрат серед українських воїнів немає.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Як інформує штаб ООС, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася.

Скільки українців вірять в деокупацію Криму і Донбасу – дані соцопитуванняПереважна частина українців впевнена, що Україна поверне ОРДЛО, більш ніж половина - що Україна поверне й окупований Росією Крим

У напрямку Південного противник вів турбуючий вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу Кримського російські найманці здійснили прицільний обстріл наших позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Звечора ворог тричі відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї в бік населеного пункту Новолуганське.

Військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи дозволене Мінськими домовленостями озброєння.

Втрат серед українських воїнів немає.

Протягом поточної доби, 24 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Раніше ми писали, що більшість українців вірять у те, що Україна зможе повернути до свого складу тимчасово окуповані Росією території на Сході, а також деокупувати Кримський півострів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: