У Мінцифрі пояснили, чи зможуть іноземці отримати COVID-сертифікат в «Дії»

Читать на русском

У Мінцифрі пояснили, хто із іноземців у майбутньому зможе отримати сертифікат про вакцинацію в «Дії» - зараз триває робота над новим оновленням програми.

У Мінцифрі пояснили, хто із іноземців у майбутньому зможе отримати сертифікат про вакцинацію в «Дії» - зараз триває робота над новим оновленням програми.

Про це повідомив директор директорату розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України Мстислав Баник.

Нові послуги у «Дії»: які документи українці можуть оформити через смартфонЯкі послуги в електронному режимі нині доступні для кожного українця і що планують запровадити у додатку Дія найближчим часом, читайте в матеріалі Слово і діло.

За словами Мстислава Баника, в майбутньому іноземці зможуть отримати сертифікат про вакцинацію в «Дії» в разі наявності посвідки на проживання. Сьогодні проводяться роботи над розширенням можливостей програми.

Diia Live // COVID-сертифікати у Дії: відповіді на найпоширеніші питання з Мстиславом Баніком 🚀Дія

«Якщо є посвідка на проживання, то зараз в процесі триває розробка. Буде можливість створити COVID-сертифікат, які мають посвідку на проживання, в «Дії», - зазначив Баник.

Нагадаємо, в електронному кабінеті водія і на порталі «Дія» найближчим часом можна буде оформити договір купівлі-продажу автомобіля онлайн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: