Трамп назвав причину, яка може перешкодити йому в президентських виборах

Читать на русском
Трамп вважає, що ситуація в Штатах рухається до того, щоб не залишити йому іншого вибору, крім як знову брати участь в боротьбі за президентство.
фото з відкритих джерел

Екс-президент США Дональд Трамп назвав причину, через яку він може відмовитися від участі в президентських виборах в 2024 році.

Про це політик розповів в інтерв'ю радіостанції Real America's Voice 25 вересня.

Зазначається, що Трампа запитали, чи є якась причина, яка може перешкодити участі колишнього президента в нових виборах. Він відповів, що від передвиборної гонки його утримає тільки хвороба.

«Ну, це міг би бути нехороший дзвінок від доктора або щось схоже. Таке теж буває. Але взагалі-то, ви знаєте, я відчуваю себе добре і просто не можу терпіти того, що роблять з нашою країною», - відповів він.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

Вибори чинного президента пройшли в США в листопаді 2020 року. Після перемоги на них колишнього віце-президента Джо Байдена, Трамп довго не визнавав поразку і проігнорував його інавгурацію.

Нагадаємо, що Трамп подав до суду на The New York Times.

Раніше ми повідомляли, як Трамп прокоментував виведення військ з Афганістану.

Також, компанію Трампа звинуватили в несплаті податків.

«Слово і діло» пропонує подивитися, які відбулися та чим завершилися переговори президентів України і США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: