У столиці побудують новий житловий квартал: подробиці

Читать на русском
Інвестиційний проект передбачає перенесення виробничої бази КП «Київкомунсервіс» з вул. Бакинської, 37-41 на іншу визначену містом ділянку.
Ілюстративне фотоInvestory News

Депутати Київради ухвалили рішення, яке дає можливість погодити передпроектні пропозиції та продовжити підготовку інвестиційного конкурсу щодо проекту будівництва житлового кварталу з повним комплексом обслуговування на вул. Бакинській, 37-41 у Шевченківському районі столиці.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Зазначається, що інвестиційний проект передбачає перенесення виробничої бази КП «Київкомунсервіс» з вул. Бакинської, 37-41 на іншу визначену містом ділянку.

При цьому, на звільненій території, орієнтовна площа якої становить 6,90 га, буде споруджено житловий квартал із повним комплексом обслуговування.

Новий податок на житло: чи зміняться ціни для кінцевого споживачаЗміни до Податкового кодексу передбачають збільшення податків на житло. Слово і діло розбиралося, чи зросте вартість житла для кінцевого покупця.

Зокрема, йдеться про будівництво дитячого дошкільного навчального закладу на 107 місць та школи на 358 місць, які будуть передані до комунальної власності. Разом із тим, загальна площа житла становитиме близько 110 тис. кв. м. Це двадцятиповерхові житлові будинки із загальною площею квартир 109 935 кв.м.

Нагадаємо, що названа кількість лікарень у Києві для госпіталізації хворих на COVID-19.

Раніше ми повідомляли, що у Києві зафіксували понад 200 нових випадків коронавірусу.

Також, у Києві під будівлею Верховної ради відбулися зіткнення із силовиками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: