Без підтримки Уряду опалювальний сезон в Україні пройде важко – експерт

Читать на русском
Не тільки український уряд хвилює питання проходження опалювального сезону. Тому Кабміну потрібно налагодити співпрацю з енергетичними компаніями
Ілюстративне фото24 канал

В Україні незабаром розпочнеться опалювальний сезон. Однак без підтримки Уряду його проходження буде пов'язане з певними труднощами.

Про це заявив енергетичний експерт Володимир Омельченко в ефірі телеканалу «Україна 24».

За його словами, уряд України має налагодити співпрацю з енергетичними компаніями. При цьому не тільки український уряд хвилює питання проходження опалювального сезону.

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

«Я думаю, якщо уряд буде працювати ефективно з компанією НАК» Нафтогаз Україна", з енергетичними компаніями, то особливо великих проблем, може, і не буде. Але дійсно, високі ціни на газ, які не тільки турбують українців і український уряд, а й італійський уряд і британський уряд, де вже вживають надзвичайних заходів, щоб пройти нормально опалювальний сезон. Тому, я думаю, що без підтримки Уряду компаніям важко буде реалізувати позитивний сценарій на опалювальний сезон» - зазначив він»

Тим часом у Лисичанську напередодні початку опалювального сезону від послуг опалення відключать 28 багатоквартирних будинків. Причиною відключення називають борги за послуги Опалення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: