У Києві відключили опалення у понад 60% будинків

Читать на русском
У Києві триває кампанія щодо відключення централізованого опалення. Вже відключили з 62 відсотків будинків і 75 - шкіл.
Фото з відкритих джерел.

У Києві триває кампанія щодо відключення централізованого опалення.

Як повідомляє Київська міськдержадміністрація з посиланням на дані КП «Київтеплоенерго», станом на 13 квітня відключено вже 62%, більш як 6 тисяч, житлових будинків.

Борги за комуналку: як оформити реструктуризацію комунальних платежівРеструктуризація комунальних платежів дає змогу оформити субсидію і поступово позбутися боргів.

Також опалення відключили в 75% навчальних закладів та 18% лікарень. Об'єкти соціальної інфраструктури (лікарні, школи, дитсадки) відключаються від подачі тепла за індивідуальними заявками керівників установ.

Нагадаємо, з 12 квітня «Київтеплоенерго» почало відключати опалення в столичних багатоповерхівках. Припинення подачі теплоносія відбувається поступово через розгалуженість системи тепломереж. Її загальна протяжність - понад 2,7 тис. км. Для повного згортання системи теплопостачання необхідно близько п'яти днів.

Чиновники нагадали, що для початку кампанії з відключення опалення необхідно, аби середньодобова температура повітря становила вище +8 градусів протягом трьох діб.

«Слово і діло» пропонує дізнатися, як оформити розстрочку на комунальні борги, скільки доведеться платити щомісяця, на який термін розрахована реструктуризація та чи можна з боргами оформити субсидію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: