Виробники вакцини Novavax просять ВООЗ дозволити використовувати її в надзвичайних ситуаціях

Читать на русском
Схвалення ВООЗ є необхідною умовою для того, щоб Novavax могла експортуватися в багато країн світу
Ілюстративне фотоReuters

Фармацевтична компанія з США Novavax разом зі своїм партнером - Інститутом сироватки Індії - подали до Світової організації охорони здоров'я пакет документів для внесення препарату в список дозволених до застосування в надзвичайних ситуаціях.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Комбінування вакцин від COVID-19: наскільки це безпечно і чи роблять таке в УкраїніКілька досліджень довели, що змішувати вакцини від коронавірусу безпечно. Крім того, у людини виробляється більше антитіл.

«Сьогоднішнє представлення нашої білкової вакцини COVID-19 в ВООЗ для включення в список для використання в надзвичайних ситуаціях є важливим кроком на шляху до прискорення доступу і більш справедливого розподілу серед гостро нужденних країн по всьому світу» - прокоментували в компанії подачу документів.

Схвалення ВООЗ є необхідною умовою для того, щоб Novavax могла експортуватися в багато країн світу. Компанія Novavax може стати одним з основних виробників вакцини у світі, якщо ВООЗ схвалить препарат.

Нагадаємо, що раніше виробник вакцини Novavax заявив, що його препарат має загальну ефективність 90,4% у випробуванні фази 3, проведеному в Сполучених Штатах і Мексиці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: